KOMPLEKTS RIFLECX HUNTER CARE SET

Ražotājs: Riflecx

€ 99.00
UZ GROZU

Šie spēcīgākie ieroču kopšans līdekļi ir pilnīgi droši metāla, koka un kompozītmateriālu elementiem.

Atcerieties, ka, izmantojot   mūsu šaujamieročiem paredzēto preparātu  komplektu, tiek garantēta visaugstākā kvalitāte  un  neparedzētu ķīmisku reakciju neesamība starp dažādu uzņēmumu aģentiem.

Riflecx ir  vienīgais uzņēmums Eiropā, kas  savos preparātos  izmanto oriģinālo teflonu  no amerikāņu kompānijas  DuPont  un kuram ir tiesības izmantot  teflona zīmi un nosaukumu.

Komplektā ietilpst: 

  • Ieroču tīrīšanas līdzeklis 500 ml
    Paredzēts visu šaujamieroča sastāvdaļu tīrīšanai. Pateicoties tā unikālajam sastāvam, tas noņem oglekļa uzkrāšanos un netīrumus no jebkuras šaujamieroča sastāvdaļas, to nepāržāvējot vai neizraisot bedrīšu veidošanos.

  • Kopšanas aerosols 500 ml
    Šķidra formula, lai saglabātu un vienlaikus aizsargātu daļas, kas iepriekš notīrītas ar tīrīšanas līdzekli un attaukošanas līdzekli. Atstāj tīrīto virsmu aizsargātu pret koroziju un pārklātu ar teflonu.

  • Stobra putas 500 ml
    Intensīvas aktīvās putas, kas paredzētas šaujamieroča stobra tīrīšanai. Noņem piedegušus, grūti noņemamus netīrumus. Nebojā vagas, rūpīgi iztīrot mucu grūti sasniedzamās vietās ar griezēju.

  • Kompresēts gaiss 500 ml
    Mēs izmantojam saspiestu gaisu, lai noņemtu nogulsnes un netīrumus no šaujamieroču iekšpuses. Tas ir arī lieliski piemērots lieko smērvielu noņemšanai no grūti sasniedzamām vietām.
  • Militārās ziepes 300 ml
    Militārās ziepes ir specializētas šķidrās ziepes rokām, ķermenim un matiem. Pateicoties tās novatoriskajai formulai, tas efektīvi attīra ādu un matus no smagajiem metāliem.

  • Keramikas smērviela 100 g
    Cieta keramikas smērviela īpaši augstām temperatūrām pakļautu vītņu nostiprināšanai. Lieliski piemērota stobra ārējās daļas vītņu, bises un skursteņu eļļošanai.

  • CLP eļļa 100 ml
    CLP sintētiskā eļļa, kas paredzēta kustīgu daļu precīzai eļļošanai. Eļļa stingri un pastāvīgi pielīp virsmām, nodrošinot nodilumizturību zem spiediena, augsta spiediena un temperatūras.

Komplekta lietošanas pamācība:



Subtitri latviešu valodā:   Iestatījumi > Subtitri > Automātiskā tulkošana > Latviešu (vai jebkura cita sev vēlamā valoda)

Uz augšu