TEFLONA SMĒRVIELA IEROČIEM RIFLECX 100g

Kods: 483520

Ražotājs: Riflecx

€ 26.95
UZ GROZU

Smērviela ar teflonu šaujamieročiem ir galvenais šaujamieroču kopšanas elements, kas garantē izcilu stāvokli un darbības efektivitāti daudzus gadus. Pateicoties tam virzulis būs kā jauns – tikai pēc šaušanas noņemiet, noslaukiet ar lupatiņu un gatavs. Netīrumi atdalās kopā ar taukiem, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc ilgstošas ​​metāla beršanas.

Augstas kvalitātes, netoksisks produkts, kas paredzēts lietošanai ļoti skarbos apstākļos - lielgabaliem, lielkalibra ložmetējiem, snaiperšautenēm, mašīnpistolēm un triecienšautenēm. Pateicoties teflona izmantošanai smērviela ir piemērota darbam temperatūrā līdz -60 °C, zem augsta spiediena.

Tas ir īpaši izstrādāts gariem ieročiem. Tas darbojas ārkārtīgi efektīvi, liekot ierocim darboties nevainojami un ievērojami samazināt tā nodilumu. Samazina berzi, vienlaikus nodrošinot efektīvu aizsardzību pret koroziju. Vissvarīgākais ir tas, ka tas atvieglo tīrīšanu, novēršot oglekļa nogulšņu pielipšanu metāla daļām.

Šo smērvielu ieteicams uzklāt pēc noņemšanas un apkopes un remonta šķidruma lietošanas, kas ļaus iegūt maksimālu kopšanas efektu. Pateicoties tā izmantošanai, ierocis ne tikai izskatīsies kā jauns, bet arī darbosies ar izcilu precizitāti un uzticamību.

Notīriet visas ieroča sastāvdaļas ar Riflecx.

Izmērīto daudzumu izņemiet no iepakojuma un uzklājiet uz ieroča detaļām.




Subtitri latviešu valodā:   Iestatījumi > Subtitri > Automātiskā tulkošana > Latviešu (vai jebkura cita sev vēlamā valoda)

Uz augšu